Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Svf Studio
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Fotograf nunti si botezuri Bucuresti
400 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
🔔 Booking pentru evenimentul tau:
📲 Tel: +40 722 825 352
💌 E-mail: office@svfstudio.ro

Site: www.svfstudio.ro

Ai nevoie de un fotograf pentru evenimentul tau oriunde in Romania?

Un fotograf profesionist va surprinde cele mai importante , inedite si placute evenimente din viata: casatoria, crestinarea copiilor , petreceri corporate , etc.

Fiecare fotograf pentru nunta, botez sau alte evenimente din echipa noastra, lucreaza numai cu aparate si accesorii ultra-performante marca Nikon. Folosim tehnologii de ultima ora, pentru a realiza imagini cat mai frumoase si cat mai clare, de cea mai buna calitate.Ne mandrim cu un portofoliu deosebit dar mai presus, ne bucuram de numarul mare de clienti multumiti. Acestia garanteaza calitatea serviciilor noastre.SVF Studio va poate oferi un fotograf profesionist si la alte evenimente festive: aniversari, majorat, turta, mot sau la petreceri pentru copii.

Vom surprinde emotia celor mai importante momente la evenimentele dvs , nunta, cununie civila sau petrecerea crestinare a copilului. Suntem mereu atenti la detalii si dorim sa va infatisam in cea mai buna lumina, reusind mereu sa traducem sentimentele in imagini.

Toate pozele sunt prelucrate profesional, cu tehnica de ultima generatie. Un adevarat profesionist stie ca aceste evenimente sunt unice si nu trebuie sa le strice nimic perfectiunea. Sunt momente care se intampla o data in viata. Tocmai de aceea, va recomandam sa alegeti un profesionist, care are experienta si dotarea necesara, pentru a nu pierde aceste amintiri irepetabile.
Din Gura in Gura