Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Svf Studio
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sonorizari nunti, botezuri, conferinte
300 €
Brand
Pachetul standard sonorizare
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
🔔 Booking pentru evenimentul tau:
📲 Tel: +40 722 825 352

Site: www.svfstudio.ro

Sunet

Sunetul este esential pentru orice eveniment. Daca nu exista un sistem de sonorizare eficient este posibil ca muzica sa nu se auda bine, transformand evenimentul dintr-unul perfect, intr-unul ce ii va face pe invitati sa aiba amintiri neplacute. Noi va oferim cele mai bune solutii pentru evenimentul dumneavoastra , rezultatul fiind unul memorabil, folosind varful de gama in acest domeniu.Oferim divertisment profesional, accesibil si de calitate la nunti, petreceri particulare si evenimente corporate in Bucuresti si zonele invecinate. Oferta noastra cuprinde servicii de DJ, muzica live cu soliste de muzica populara si de cover, saxofonist, MC, echipamente de sonorizare, lumini, efecte si alte servicii in trend la momentul evenimentului. Va asteptam cu mult drag sa transformam impreuna un eveniment de cateva ore intr-o amintire de neuitat.

Lumini

Iluminarea evenimentului este atat de fundamentala si totusi atat de des neglijata. Atentia la detalii face diferenta intre un eveniment mediu si unul extraordinar. Prin noi va puteti asigura ca evenimentul dumneavoastra o sa se ridice la asteptarile tuturor, tocmai de aceea va oferim diferite solutii pentru un spectacol de lumini ideal pentru locatia aleasa.

Lumini Arhitecturale

Iluminatul poate aduce o valoare emotionala arhitecturii, ceea ce ajuta la crearea unei experiente pentru participantii la eveniment. Viziunea este cel mai important sens prin care ne bucuram de arhitectura locatiei alese, iar iluminarea imbunatateste si mai mult modul in care percepem arhitectura.

Atentie , transportul echipamentelor si montarea acestora se va face cu 2 ore inainte inceperii evenimentului.
Din Gura in Gura